Sagavoll viser vei til oppdagelser

Sagavoll Folkehøgskole

Sagavoll er en tradisjonsrik folkehøgskole i Telemark. Skolen ønsket en revitalisering av merkevaren. Konkurrentene blir stadig bedre på branding, og kampen om elevene er tøff.

Sagavoll Sabla Bra 2019 3
Sagavoll Sabla Bra 2019 13

Hele personalet ble engasjert i arbeidet med ny merkevarestrategi. Sammen utviklet vi en ny samlende historie: Sagavoll skal vise vei til oppdagelser gjennom å se, veilede og inspirere.

Sagavoll Sabla Bra 2019 8

Før prosessen var skolen åpen for å bytte alt, til og med navn. Navnet Sagavoll er derimot så unikt, og bærer med seg så lang historie og gode assosiasjoner i de rette miljøene, at vi heller ønsket å forsterke navnet enn å finne på et nytt. Vi erstattet den gamle logoen med Sagavolls unike navnetrekk som viser vei til oppdagelser. (Hva som skal oppdages er åpent, og retningene blir individuelt tilpasset for hver elev.) Logoen fanger essensen i merkevaren, og er utformet for å fungere på alle flater.

Sagavoll Sabla Bra 2019 5
Sagavoll Banner Bakside

Ordet «oppdagelser» ble benyttet som konsept for den visuelle profilen. Frie bokstaver gir den som tar seg tid til å lese en oppdagelse. Profilfargene er hentet fra fruktbygda og skogene i Gvarv. Bildene viser ikke bare smilende ungdommer, men også undring og refleksjon.

Sagavoll Sabla Bra 2019 2
Sagavoll Sabla Bra 2019 7
Sagavoll Sabla Bra 2019 12

Vår leveranse

  • Merkevarestrategi
  • Visuell profil
  • Brosjyre
  • Digital markedsføring

Flere prosjekter