Vi skaper det nye Grenland

Bypakke Grenland

Oppfrisket visuell identitet og nettsted formidler hvordan Bypakke Grenland gjør regionen mer attraktiv for næringsliv og innbyggere.

Helhetlig

I Bypakke Grenland samarbeider Telemark fylkeskommune og Skien, Porsgrunn og Siljan kommuner om skape triveligere byer og og mer effektiv trafikk.

Tiltakene som begrenser bilkjøring, som bompenger og færre p-plasser i sentrum, vil møte motstand.

Derfor kommuniserer den visuelle identiteten de langsiktige effektene av tiltakene. Et Grenland der det er enklere å gå, sykle og ta bussen. Et Grenland der bilen er gjest i byen.

Alle Figurene

Den visuelle identiteten bygger på illustrasjoner som viser alle de forskjellige menneskene som bor i Grenland. Illustrasjonene fokuserer på hvordan livet kan bli i fremtidens Grenland, ikke de tekniske aspektene ved prosjektene.

Bypakka Farger@1920 1280

Farger, typografi og ikoner setter en tydelig og vennlig tone for Bypakke Grenland.

Det er viktig for Bypakka å ikke bli tatt til inntekt for politiske interesser. Derfor er fargepalletten ikke knyttet til partipolitikk eller noen av de involverte kommunenes våpen.

Bypakka Typo1@1920 1280
Bypakka Web Ikoner@1920 1280

Det nye nettstedet er strukturert etter brukerbehov, så brukerne raskt kan finne informasjonen de leter etter. Sidemalene er svært fleksible, så redaktørene enkelt kan sette sammen sider etter behov. Prosjektene og tiltakene i Bypakka blir oversiktlig presentert.

I en skreddersydd løsning kan innbyggerne i Grenland booke elsykler på bibliotekene, som de kan prøve gratis i en uke.

Bypakka Web Fire Mobiler@1920 1280
Bus Stop Billboard Mock Up
Enkeltfigurer Justert
Bypakka Brosjyre@1920 1280

Vår leveranse

  • Illustrasjoner
  • Visuell identitet
  • Webutvikling
  • Art direction
  • Webdesign

Flere prosjekter